Otse põhisisu juurde

Andresel oli sünnipäev!






Nagu me eelnevatel kordadel maininud oleme, peavad asjad vahel harva käest ära minema, sinu kontrolli alt välja saama.
Eriti hea põhjus kontrolli alt väljumiseks on kellegi sünnipäev. Superhea põhjus pidutsemiseks on muidugi kõige kallima sünnipäev.

Andres sai reedel 31aastaseks (või 13!) ja  see oligi suurepärane põhjus, miks kell 10 hommikul šampuse joomisega pihta hakata. Ausalt öeldes pole me pidutsemisega kunagi nii vara pihta hakanud. Aga siinses kliimas ja eluviisis saab endale reedel kella 15-ks külalisi kutsuda küll. Keegi ei jäta tulemata!
Ja keegi ei pidurda ja ei vingu, et miks sa nii vara peoga alustad.
Nagu praktika näitab, siis kella 21-ks võtab sünnipäev juba päris kõrged pöörded sisse ja ei lõppe enne, kui nädalavahetuse viimased sekundid täis tiksuvad.

Täname kõiki meelespidajaid-helistajaid-sõnumeerijaid ja saadame suured tulised suudlused teile!


Vik & And

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Vene köögi lemmikumad road: sõrnikud

Mees on heategevuslikul viktoriinil, laps sättis end magama ja koer tuulutab jalgu taeva poole hoides oma kõhualust. Kellelgi neist pole mulle ühtegi pretensiooni ning otsustasin  õhtusöögiks midagi naiselikku, lihtsat ja minevikuhõngulist teha.  Kapis oli kodujuustu, munasid, jahu, suhkrut, soodat, äädikat ja vanillisuhkrut ehk kõik vajalikud komponendid, et valmistada lapsepõlves tihti söödud tvoroznikuid (kutsutakse ka sõrnikeks). Minu meelest asendab Austraalias saadaolev kodujuust ( cottage cheese ) suurepäraselt originaalretseptis kasutatavat kohupiima. Kuna ta on meil siin selline vedelavõitu, siis peab rohkelt jahu panema, et asi kotletina koos püsiks ja ilusti läbi praeks.   Kahjuks pole sõrnikute ajaloost kuigi palju teada, teatakse vaid nii palju, et esimese sõrniku valmistas keegi slaavlane. Sõrnikud kuuluvad ju korraga Valgevene, Ukraina ja Vene köögi toitude hulka. Miks kaks nime? Just sellepärast, et vanasti ei tuntud sellist piimatoodet nagu tvorog (творог on

Põnnidega telkimise kogemusest

Mul paluti väga intrigeerival teemal kirjutada ehk mida me sööme, aga ma kogun veidi julgust ja inspiratsiooni, kuidas sellest võimalikult poliitkorrektselt kirjutada. Nõnda, et inimestele kirjutis taimetoidulisuse propageerimisena ei tunduks, samas ise ei taha ka väga üksikasjadesse laskuda, sest inimestel on kombeks uurida ajuvabasid ja asjasse mitte puutuvaid asju stiilis, kust sa oma valku saad ja kas võtad B12 vitamiine lisandina.  Aga sellest kõigest äkki järgmises postituses? Või kui mind juba sissejuhatuses kividega loopima hakatakse, siis võib-olla jätan selle teema enda tervise huvides kajastamata. Nagu tead voodielust kirjutamisega. Kõik teavad, et see toimub, aga üksikasjadesse ei tahaks pühendatud olla.  Praegu tahaks rääkida kiire loo meie aastavahetusest. Algas see seiklus pastaka keerutusega. Istusin ilusal päikesepaistelisel päeval, vaatasin kaugusesse ja siis tuli välkmõte - et läheks õige aastavahetuseks kogu perega telkima! Helistasin Andresele. See on ju s

Beebi Daniel passipiltide seeria