Otse põhisisu juurde

Kuidas me lennujaama liiga vara saabusime

Sellist asja pole veel meiega juhtunud. 
Eile, kui me taksoga Ubudist Bali lennujaama poole sõitsime, ei osanud me arvatagi, et lennujaama jõudes ei leia me väljuvate lendude alt oma lennunumbrit. Security checki ära teinud, kõndisime ühe väljuvate lendude ekraani juurest teise juurde..Sest meie lendu Singapuri polnud kuskil!

Mis mõttes ei ole lendu? Kahe tunni pärast peaks ju olema lend Balilt Singapuri?
Vaatasime pileti pealt kellaaega. Kõik klappis. 
Alles pärast seda, kui olime piletile umbes 55 korda otsa vaadanud, avastasime, et meie lend Singapuri väljub mitte 2.augustil, vaid hoopis 3.augustil. Samal kellaajal. 

Miks me olime nii kindlad (kusjuures mõlemad), et lend on 2.augustil. Ja miks me ei näinud, et pileti peal on kirjas 3.august? Müsteerium.

Aga vähemalt pakkusime nii mõnelegi lennujaamatöötajale ning reisijale tugeva naerupahvaka. Ja endal oli ka päris naljakas olla. 
Pole ikka tükk aega sellise lamba nahas olnud. Võtsime oma kodinad ja sammusime esimese hotelli poole, 3.augustil proovime uuesti. 

See on see, kui lendamine muutub rutiiniks.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Vene köögi lemmikumad road: sõrnikud

Mees on heategevuslikul viktoriinil, laps sättis end magama ja koer tuulutab jalgu taeva poole hoides oma kõhualust. Kellelgi neist pole mulle ühtegi pretensiooni ning otsustasin  õhtusöögiks midagi naiselikku, lihtsat ja minevikuhõngulist teha.  Kapis oli kodujuustu, munasid, jahu, suhkrut, soodat, äädikat ja vanillisuhkrut ehk kõik vajalikud komponendid, et valmistada lapsepõlves tihti söödud tvoroznikuid (kutsutakse ka sõrnikeks). Minu meelest asendab Austraalias saadaolev kodujuust ( cottage cheese ) suurepäraselt originaalretseptis kasutatavat kohupiima. Kuna ta on meil siin selline vedelavõitu, siis peab rohkelt jahu panema, et asi kotletina koos püsiks ja ilusti läbi praeks.   Kahjuks pole sõrnikute ajaloost kuigi palju teada, teatakse vaid nii palju, et esimese sõrniku valmistas keegi slaavlane. Sõrnikud kuuluvad ju korraga Valgevene, Ukraina ja Vene köögi toitude hulka. Miks kaks nime? Just sellepärast, et vanasti ei tuntud sellist piimatoodet nagu tvorog (творог on

Põnnidega telkimise kogemusest

Mul paluti väga intrigeerival teemal kirjutada ehk mida me sööme, aga ma kogun veidi julgust ja inspiratsiooni, kuidas sellest võimalikult poliitkorrektselt kirjutada. Nõnda, et inimestele kirjutis taimetoidulisuse propageerimisena ei tunduks, samas ise ei taha ka väga üksikasjadesse laskuda, sest inimestel on kombeks uurida ajuvabasid ja asjasse mitte puutuvaid asju stiilis, kust sa oma valku saad ja kas võtad B12 vitamiine lisandina.  Aga sellest kõigest äkki järgmises postituses? Või kui mind juba sissejuhatuses kividega loopima hakatakse, siis võib-olla jätan selle teema enda tervise huvides kajastamata. Nagu tead voodielust kirjutamisega. Kõik teavad, et see toimub, aga üksikasjadesse ei tahaks pühendatud olla.  Praegu tahaks rääkida kiire loo meie aastavahetusest. Algas see seiklus pastaka keerutusega. Istusin ilusal päikesepaistelisel päeval, vaatasin kaugusesse ja siis tuli välkmõte - et läheks õige aastavahetuseks kogu perega telkima! Helistasin Andresele. See on ju s

Beebi Daniel passipiltide seeria