Otse põhisisu juurde

Kambodža kui pedofiilide "palverännaku" sihtkoht

Enne Kambodžasse reisimist ei teadnud ma üldse, et Phnom Penh on pedofiiliaharrastajate lemmiklinn Aasias. Nüüd siis tean ja vaatan ülimalt kahtlaselt igat valget meest, kel käevangus nooruke Kambodža tüdruk. Ja selliseid tegelasi siin kandis täitsa jagub. 

Kuna lasteahistamine ja prostitutsioon on riigi üheks suurimaks probleemiks, on Kambodžas lääne heategevusorganisatsioonide ning mittetulundusühingute abil välja töötatud eraldi pedofiiliateemaline hädaabi number ja süsteem..et kui näed midagi kahtlast, siis tuleks kohe raporteerida. 

Aga sellegi poolest. Riik on korrumpeerunud ning raha loeb. Asjad, mis toimuvad pimedates bordellihüttides jäävad avalikkusele teadmata ning lasteahistajad tihtipeale karistamata. 

Kuna Hiina ärimehed maksavad lapse süütuse võtmise 400-1000 dollarit (pidi olenema lapse välimusest ja kui heleda ning pehme nahaga ta on), siis turgu jätkub, kuna vaesuses virelevad vanemad müüvad vabatahtlikult oma lapsed bordellidesse seksorjadeks. 
Tavaline taks pidi olema 100 dollarit lapse eest. Mõnedes kultuurides (väga levinud Hiinas) garanteerib lapselt süütuse võtmine mingit enneolematut võimu. Vähemalt paljud Aasia päritolu pedofiilid on ennast sellega kaitsnud.

Aga ega valgedki Kambodžas maha jää. Meedias ilmunud lugusid monitoorides selgus, et ameeriklastele, šveitslastele, venelastele, prantslastele, kanadalastele meeldib ka Kambodžas lapsi põrutamas käia. Need on vaid mõned üksikud, kes sellega vahele jäävad. 

Mõned kambožalased müüvad oma tütreid (poisid ei ole nii populaarsed ja süütuid poisse Aasia seksturistid ei taha, valdavalt pidid poiste vastu huvi tundma Lääne seksturistid) maha juba 5aastasest peale..
Iga vahekorra eest pidi tüdruk teenima keskeltläbi 1 euro. 
Kuna tüdrukud on väikesed, siis tellivad kliendid korraga 2-3 lapsprostituuti.

Ja kui rääkida mõõtmetest ning arvudest, siis arvatakse, et Kambodža seksbisnesis osaleb miljoneid lapsi. Kambodža rahvastik on väga noor ning mingite andmete kohaselt on ligi 35% alla 15aastased. Mõned eksklusiivsed reisiagentuurid korraldadades seksreise rahustavad "kliente": "Ta kaalub juba 15 kg ja on seksiks küps."

Kuigi viimastel aastatel on Kambodža riik pedofiilia vastu võitlema ning lapsi bordellidest päästma hakanud, on see sotsiaalne probleem siin ikka väga ulatuslik.  

Kõike seda lugedes, infot seedides ja selle peale mõeldes hakkab kuidagi rõve. Väga rõve. 
Kuidagi kohe üldse ei tolereeri.

Kommentaarid

  1. Mul hakkas ka rõve. Väga rõve. Inimesed on ohtlikud.

    T.

    VastaKustuta
  2. Tõesti hakkab paha sellisele asjale mõeldes. Päris õudne on, et oma vanemad lasevad raha nimel sellistel asjadel juhtuda. Vaesus vasesuseks, aga ma arvasin, et vanematunne ületab siiski kõige muu siin maailmas.

    VastaKustuta
  3. Mulle käis ka Kambodžas toimuv vastukarva, aga nii korrumpeerunud riigis annab kõiksugused kuriteod kinni mätsida, õigemini kinni maksta.

    Mitu korda nägime ikka vanaisasid oma "lastelastega" käsikäes hotellituppa jalutamas..Aga teiselt poolt, miks mina hotellikülastajana peaksin sellesse sekkuma? See on ju administratsiooni pädevuses, üle kontrollida külastajate passid ja andmed..Ja nad ju ise promovad, et "meie hotellis austatatakse laste õigusi ja me kaitseme lapsi pervertide eest".

    VastaKustuta
  4. Samahästi võiks sõna Kambodža asendada Filipiinidega :/

    VastaKustuta
  5. Et Filipiinidel on asi ka nii hull siis?

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Vene köögi lemmikumad road: sõrnikud

Mees on heategevuslikul viktoriinil, laps sättis end magama ja koer tuulutab jalgu taeva poole hoides oma kõhualust. Kellelgi neist pole mulle ühtegi pretensiooni ning otsustasin  õhtusöögiks midagi naiselikku, lihtsat ja minevikuhõngulist teha.  Kapis oli kodujuustu, munasid, jahu, suhkrut, soodat, äädikat ja vanillisuhkrut ehk kõik vajalikud komponendid, et valmistada lapsepõlves tihti söödud tvoroznikuid (kutsutakse ka sõrnikeks). Minu meelest asendab Austraalias saadaolev kodujuust ( cottage cheese ) suurepäraselt originaalretseptis kasutatavat kohupiima. Kuna ta on meil siin selline vedelavõitu, siis peab rohkelt jahu panema, et asi kotletina koos püsiks ja ilusti läbi praeks.   Kahjuks pole sõrnikute ajaloost kuigi palju teada, teatakse vaid nii palju, et esimese sõrniku valmistas keegi slaavlane. Sõrnikud kuuluvad ju korraga Valgevene, Ukraina ja Vene köögi toitude hulka. Miks kaks nime? Just sellepärast, et vanasti ei tuntud sellist piimatoodet nagu tvorog (творог on

Põnnidega telkimise kogemusest

Mul paluti väga intrigeerival teemal kirjutada ehk mida me sööme, aga ma kogun veidi julgust ja inspiratsiooni, kuidas sellest võimalikult poliitkorrektselt kirjutada. Nõnda, et inimestele kirjutis taimetoidulisuse propageerimisena ei tunduks, samas ise ei taha ka väga üksikasjadesse laskuda, sest inimestel on kombeks uurida ajuvabasid ja asjasse mitte puutuvaid asju stiilis, kust sa oma valku saad ja kas võtad B12 vitamiine lisandina.  Aga sellest kõigest äkki järgmises postituses? Või kui mind juba sissejuhatuses kividega loopima hakatakse, siis võib-olla jätan selle teema enda tervise huvides kajastamata. Nagu tead voodielust kirjutamisega. Kõik teavad, et see toimub, aga üksikasjadesse ei tahaks pühendatud olla.  Praegu tahaks rääkida kiire loo meie aastavahetusest. Algas see seiklus pastaka keerutusega. Istusin ilusal päikesepaistelisel päeval, vaatasin kaugusesse ja siis tuli välkmõte - et läheks õige aastavahetuseks kogu perega telkima! Helistasin Andresele. See on ju s

Beebi Daniel passipiltide seeria