2/3 klaasi vett
3/4 klaasi täisterajahu
1/2 klaasi mandlijahu
1/4 klaasi pruunsuhkrut
1 tl soodat
Näputäis soola
1 tl jahvatatud muskaatpähkleid
1/8 tl jahvatatud kardemoni
300 g riivitud porgandeid
1/4 klaasi kõrvitsaseemneid
2 muna
200 g madala rasvasisaldusega kodujuustu
1/4 klaasi oliiviõli või muud taimeõli
75 g rosinaid (valikuline)
- Eelkuumuta ahi 185 ° peale. Pihusta leiva- või mõne muu küpsetusvormi peale õli, pane õlitatud vormile küpsetuspaber.
- Pane kinoa potti, lisa vett, aja hanemaltsa seemned õrnalt podisema ja keda veel umbes 10 minutit või kuni peaaegu kogu vesi on kadunud. Võta pott tulelt , kata see kinni ja lase 5 minutit seista.
- Suures kausis sega kokku jahu, mandlijahu, suhkur, sooda, sool, vürtsid ja keedetud kinoa.
- Sega kokku riivitud porgand ja ¼ tassi kõrvitsaseemneid.
- Seda köögiprotsessoris kokku munad, kodujuust, õli. Soovi korral lisa ka rosinaid.
Kombineeri kõik kokku, sega põhjalikult, kalla segu ettevalmistatud vormi, puista üle järelejäänud kõrvitsaseemnetega ja küpseta ahju keskosas 50-55 minutit.
Kommentaarid
Postita kommentaar